1/4/18

Pääsiäisherkut ja aprillipilat

Kun kiirastorstaina kysyin suomalaisista pääsiäisherkuista olin melko varmaa, että suklaamunat olisivat arvossa. Näkeehän niitä kaikissa kaupoissa. Ei saisi olettaa muiden puolesta koska varsinkin makuja on monenlaisia.

Lammas tai karitsa taisi olla vapaavuorolaisten kommentoijien mielestä pääsiäisherkuista paras. Toisena sijoitui suklaamunat, kolmantena mämmi ja sitten pasha.


Samoja herkkuja on löytynyt myös meidän ruokapöydästä, mutta toisaalta marjaihmisinä kun olemme, tänä pääsiäisenä olemme nauttineet myös tyrneistä. Tyrnikeitto vaniljajäätelön kanssa on taivaallista. Eilen oli tyrnivispipuuron vuoro. Uum. Tyrnijälkiruoissa värikin sopii erinomaisesti pääsiäispöytään.


Olemme nyt jo varsinaisissa pääsiäispäivissä ja nyt on juhlahetki. Tänään on myös aprillipäivä. Heti aamulla luin Nurmijärven uutisista aprillipilaa Klaukkalan keskustassa sijaitsevan vuoren uumeniin rakennettavasta parkkiluolasta. Parkkiluolan sijaista siihen vuoren huippuun voitaisiin rakentaa näköalan ravintola! Noh, se on nurmijärveläisten asia se kuinka saataisiin turisteja sinne.

En muista tehneeni koskaan aprillipiloja vaikka viime vuonna välillä olen väittänyt hassuja asioita Facebookissa. Sen sijaan lapset ovat tehneet minulle aprillipiloja ja onneksi tänä aamuna en saanut appelsiinimehulla maustettua kahvia! Kerran yksi lapsista oli laittanut mehua maitotölkkiin!   Nyt naurattaa, mutta siinä aamuna nauroin vasta kun olin toipunut shokista. Lapsilla oli hauskaa kun näkivät naamaani.

Ilman muuta, olisi mukava lukea millaisia piloja olette tehneet tai teille on tehty.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

No te responderé inmediatamente, pero me gustaría leer tus opiniones, consejos o sugerencia.